Rulada din carne tocata cu legume si cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Mezel de casa, 12 Ian 2019 | 8090 vizualizari

 

O rulada foarte buna destul de usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata vita- porc
  • 2 oua
  • 150 g cascaval ras
  • 100 g legume congelate
  • sare, piper, boia dulce, patrunjel tocat
  • 100 ml vin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu legume si cascaval:

Am amestecat carnea tocata cu condimentele, cele doua oua si 50 g cascaval ras.

Am intins carnea tocata pe o bucata de hartie de copt. Peste carne am presarat legumele congelate si  50 g cascaval ras.

Cu ajutorul hartiei de copt am rulat carnea formand o rulada.

Am asezat rulada cu tot cu hartie de copt intr-o forma termorezistenta, am adaugat in vas cei 100 ml vin si am introdus tava la cuptor pana s-a rumenit usor.

Intre timp am mai rasucit rulada in tava.

La final am mai presarat 50 g cascaval ras peste rulada si am mai lasat cateva minute la cuptor.

Este foarte buna si ca fel principal alaturi de o garnitura, dar si ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi